Expertise

Netwerkbeheer:
Goede communicatie tussen uw netwerkapparatuur is van groot belang voor de continuiteit van uw bedrijf. Wij weten dit te bewerkstelligen met behulp van professionele apparatuur van merken als Cisco, HP en 3Com. Bedraad en draadloos met focus op beveiliging en stabiliteit. Ook het verbinden van uw vestigingen is voor ons geen probleem. En mocht u de behoefte hebben om thuis te werken: ook dit kunnen we voor u inrichten.


Systeembeheer:
Configuratie en onderhoud van uw (Small Business-) Server (alle versies) met hieraan gerelateerde services zoals Exchange, Sharepoint, Terminal Server en Navision. Uw volledige gebruikersbeheer centraal dankzij Active Directory. Installatie van printers, scanners, maatapplicaties en backup oplossingen valt vanzelfsprekend ook onder onze verantwoordelijkheid.
Mobiele services:
Synchronisatie van uw Exchange data (email, contactpersonen, taken en agenda) op uw telefoon of tablet zonder deze met de computer te verbinden. Blackberry's via Blackberry Enterprise Server en Windows Mobile, Iphone, Android en Symbian OS via de Outlook Mobile Sync applicatie.
Ondersteuning en ontwikkeling van software en websites:
Bent u ontevreden over uw huidige applicaties of Websites? Wilt u een nieuwe of andere website laten ontwikkelen? Ook hierbij kunnen wij u assisteren. Wij ondersteunen diverse populaire platforms en zijn hiermee in staat om uw wensen een gebruiksvriendelijke intuitieve applicatie te ontwikkelen.