Waarom Holleman?

Dynamisch:
Door de brede kennis van de medewerkers van Holleman Computers zijn wij als geen ander in staat snel en accuraat oplossingen te bieden voor zowel operationele problemen als het zetten van strategische stappen binnen uw ICT afdeling.


Veelzijdig:
Dankzij de brede ondersteuning van systemen en platformen zijn wij in staat snel te schakelen. De keuze ligt bij u, wij staren ons niet blind op een enkel systeem. Wij zien mogelijkheden, maar ook de beperkingen van diverse systemen en zijn zo in staat u het beste advies te geven.
Scherp geprijsd:
Omdat wij geen waarde hechten aan stropdassen en dikke BMW's zijn wij goed in staat om goede tarieven te hanteren voor zowel diensten als apparatuur.
Ondersteund door professionals:
Holleman Computers onderhoudt een goed netwerk van distributeurs, web hosting en ict partners. Mede dankzij deze samenwerking kunnen wij ook op gebieden buiten ons bereik een snelle dienstverlening bewerkstelligen, en heeft u voor uw hele ICT en telefonie maar een partner nodig.
Service op afstand:
Diverse zaken regelt Holleman Computers op afstand voor u, zowel op server als werkstation niveau. Veilig, snel, milieubewust maar vooral efficient.
Monitoring van services:
'Big Brother is watching you'. Met een professioneel systeem houdt Holleman computers uw servers in de gaten. Grote kans dat er aan uw problemen gewerkt wordt nog voordat u uw serviceverzoek heeft geplaatst.